KEKECOHAN WANITA UMNO PERLIS!!!

Setelah digemparkan dengan skandal seorang perayu wanita UMNO Kawasan Mata Ayer, kini timbul pulak satu kekecohan baru yang perlu diketahui oleh seluruh rakyat Perlis.

Selepas merayakan perayaan BN ke 25, Shahidan telah mengarahkan Tengku Noriah (Biro Penerangan UMNO Negeri) untuk mengadakan jamuan kepada petugas di ketiga-tiga Bahagian seramai 200 orang di Residensi MB. Kesempatan itu diambil oleh Tengku Noriah untuk songlapkan wang perbelanjaan jamuan dianggarkan sebanyak RM 5000.00. Hal ini didedahkan oleh Pembantu Khas MB Ahmad Hussin yang amat tak puas hati. Padahnya majlis tersebut agak kelam kabut apabila makanan yang disediakan tidak mencukupi.

Amat malang lagi apabila seorang wanita UMNO bertanyakan bagaimana hal ini boleh terjadi. Tengku Noriah dalam keadaan marah lalu memaki wanita tua tersebut dengan berkata " Kalau nak makan sedap pi balik makan kat rumah, jangan duk perasaan ". Hadirin yang hadir agak tersinggung dengan kejadian tersebut dan kesal bagaimana Shahidan boleh percaya orang macam ini. Mereka mengganggap Tengku Noriah tak layak untuk menjadi wanita UMNO. Rahman Siam amat tau semua itu!!   Keluhan ini diluahkan sendiri oleh Mrs R dari Wanita UMNO Hutan Melintang.

Sekian
Tuk Tina Aluih